Fit en Balans

Yoga Praktijk

VOOR WIE

Fit en Balans is er voor Iedereen. Je kunt de yoga en stott mat pilates lessen op je eigen niveau volgen en aanpassen met advies van de docente. Als je lichamelijk problemen hebt of andere problemen die meer aandacht behoeven, dan kan het ‘Fit en Balans Consult’ een goede optie voor je zijn. Dit is een privé les/ gesprek van een half uur waarin we kijken naar je mogelijkheden. De ‘yoga for special needs’ is een les (max. 5 deelnemers) die hier, bij voldoende vraag, op aansluit. Daarnaast kun je na een Consult, maar ook als je geen bijzondere problemen hebt, kiezen voor ‘prive les’.  Op aanvraag kunnen we ‘small group’ lessen organiseren. Denk bijvoorbeeld aan lessen voor je hardloop groep of aan zwangerschapsyoga.

WAT NOG MEER?

Op aanvraag organiseren we yogalessen voor je eigen sportteam en we verzorgen yoga voor bedrijven. Als je thuis yoga wil oefenen dan kunnen we een op je doelen afgestemd oefenschema maken. Trainingsschema´s voor kracht en conditie verzorgen we vanuit Personal Training (vanaf augustus 2014).

 OVERIGE INFORMATIE

Voor alles groepslessen geldt dat ze in het Nederlands en in het Engels kunnen worden gegeven (of beide). De lessen gaan door bij aanmelding van minimaal drie studenten. Small group lessen hebben minimaal 2 en maximaal 5 deelnemers.

Er zijn matten aanwezig voor de yoga en pilates lessen, maar neem bij voorkeur je eigen yoga of pilates mat mee !