Fit en Balans

Yoga Praktijk

Kerk Asiel in bethel di & vr lessen in praethuis Heilige Familie kerk, kamperfoelieplein/ verlengde 2de Braamstraat

Hallo allemaal,

Vanwege het Kerk Asiel in Bethel hebben de lessen van dinsdagavond 30 oktober en vrijdagmorgen 2 november plaats in het nabijgelegen Praethuys van de Heilige Familie kerk aan het Kamperfoelieplein. Dit is een soort vakwerk chalet-achtig huisje in de tuin achter de grote kerk, en de ingang van het huisje is aan de ‘Verlengde 2de Braamstraat’. Je komt daar door vanuit Bethel komende, de straat ‘Kampefoelieplein’ in te rijden of te lopen en dan is het de eerste straat rechts. Het huisje heeft geen huisnummer (zie hieronder een foto).

De stoelyogales van vrijdag 2 november zal wel doorgaan in Bethel. Deze zullen we in de koffieruimte houden en ook gewoon koffie drinken als anders.

Het is niet duidelijk hoe lang het Kerk Asiel zal voortduren. Ik zal jullie per week met een korte nieuwsbrief informeren over de locatie van de lessen die normaal in Bethel zijn (de dinsdagavond en de vrijdag morgen lessen). En ik zal het steeds aangeven onder berichten op deze website. Als je twijfelt kun je me altijd mailen (info@fitenbalans.nl), sms-sen, appen of bellen (06 24144873). Omdat ik les geef en training geef zal ik de telefoon niet altijd kunnen opnemen maar app, sms, email daar zal ik extra scherp op zijn.

Met dank voor Marta van de Heilige Familie kerk voor haar hulp om dit snel te kunnen doorzetten en met mijn van harte excuses voor dit ongemak,

groetjes,

Eugenie

NB. Als je het Kerk Asiel wil steunen dan kun je aanbellen bij Bethel en deelnemen aan diensten: http://stekdenhaag.nl/nieuws/protestantse-kerk-den-haag-biedt-kerkasiel-na-katwijk

 

 

 

 

 

 

 

Reacties gesloten.