Fit en Balans

Yoga Praktijk

Gentle Bootcamp start donderdag 1 juni,17.30-18.30, aanmelden op info@fitenbalans.nl

Gentle Bootcamp is het outdoors vervolg op de kettle bell lessen in Houtrust Squash. Het is een les van een uur, met oefeningen die je thuis kunt doen en met kettle bells, springtouwtjes en wat loopwerk, waarbij je kunt kiezen voor wandelen of wat meer snelheid. Het is bedoeling dat iedereen op een verantwoorde manier mee kan doen op zijn of haar eigen niveau.

Krachtraining (bijvoorbeeld door oefeningen met kettle bells) is echt een aanrader als je je fitter, gezonder  en blijer wil voelen. Het heeft een direct effect op je hormoonhuishouding. Je maakt bijvoorbeeld wat meer testosteron aan, waardoor je het immuunsysteem versterkt, maar waardoor je je ook fysiek en mentaal sterker en weerbaarder voelt. Krachtraining is daarnaast een goed idee als je wat gewicht wil verliezen, het stimuleert je vetverbranding en het zet je metabolisme in een hogere versnelling tot 48 uur na de training !

Dus doe mee !

Dag: donderdag; tijd: 17.30-18.30; locatie:  verzamelen op de parkeerzuil op de parkeerplaats bij strandtent La Cantina, Zuiderstrand 1, Den Haag ; kosten: losse les 10 euro, of leskaart Fit en Balans gebruiken.

Aanmelden: JA i.v.m. materialen app of sms naar Eugenie op 06 24144873

Voor meer info: info@fitenbalans.nl

Reacties gesloten.